Sally Bonneywell

Sally Bonneywell
Bonneywell Development Ltd
Founder

Sali je osnivač i direktor kompanije Bonneyvell Development Ltd, koja je specijalizovana za pružanje usluga koučinga, konsaltinga i kontrolinga. Sali je veoma iskusan i tražen kouč rukovodilaca i timova. Ona takođe obučava organizacije o primeni koučinga za rešavanje strateških poslovnih pitanja. Do oktobra 2017. bila je potpredsednica za koučing u kompaniji GlaxoSmithKline gde je osnovala Koučing centar za izuzetnost u 2010. godini. U tom svojstvu vodila je projekat implementacije koučinga kroz GSK i bila je odgovorna za izgradnju internih koučing sposobnosti, upravljanje kvalitetom i korištenjem internih i eksternih izvršnih koučeva i procenu uticaja koučinga. GSK je tokom njenog mandata bio dobitnik nagrade ICF Global Prism 2016. godine, a Sali je osvojila nagradu Internog kouča godine za kategoriju koučinga na poslu.

Sali je jedan od osnivača “Coaching Sponsors Forum” koji se fokusira na uvođenje sistemskih promena u upravljanju i profesionalizmu koučing industrije. Često govori na konferencijama na međunarodnom nivou koje pokrivaju oblasti kao što su uspostavljanje internog koučinga, uključujući procenu i merenje, izbor odličnih izvršnih koučeva i budućnost koučing industrije.

Ima doktorat za koučing i mentorstvo, potom MBA, diplomu iz oblasti psihologije i antropologije, NTL sertifikat za organizacioni razvoj. Finalno ona je akreditovani ICF kouč (PCC).