Projekat kompanije Vip Mobile

Vip Mobile, telko operater koji je uspeo u rekordno kratkom roku da izbori respektabilnu tržišnu poziciju u Srbiji, pravi je primer kompanije koja razvoj drži u samom jezgru svog poslovanja. Suočivši se sa situacijom da trku počinje sa „zelenog polja“ Vip Mobile je odlučio da dugoročnim ciljevima hrli u susret najvećom brzinom.

2017. godine Vip Mobile pravi novi iskorak i odlučuje da da strateški značaj najdragocenijem resursu, svojim ljudima. Postavlja razvojni projekat koji je za cilj imao postizanje novog nivoa poslovne izvrsnosti. Cilju, da se podstakne razvoj svih internih talenata i ključnih ljudi, menadžement je pristupio posvećeno i organizovano.

Koučing kao razvojni koncept je prepoznat i brzo usvojen. Projektu je posvećeno onoliko resursa koliko je bilo potrebno da se obezbedi najveći kvalitet i postignu vanredni rezultati. Utvrđeno je ko su ključni nosioci talenta i njima je posvećena bezrezervna pažnja. Top menadžment, srednji upravljački nivo i istaknuti pojedinci iz cele organizacije okupili su se sa jednom idejom: da se svako od njih posveti svom ličnom razvoju i da prepozna potencijale onih drugih, kolega koje ga svakodnevno okružuju.

Na četvrtoj koučning konferenciji (Coaching Conference), ključni ljudi koji su ovaj projekat sproveli u delo, govoriće o tome kako su uspeli da zbirom individualnih napora otvore novo poglavlje u poslovanju kompanije Vip Mobile u Srbiji.