Projekat kompanije Karanović & Nikolić

Karanović & Nikolić je vodeća advokatska kancelarija sa bogatom međunarodnom praksom i timom od preko 100 advokata koji sarađuju na projektima širom regiona Jugoistočne Evrope.

Počeli smo kao mala kancelarija pre dvadeset i nešto godina, i kako smo rasli razvoj ljudi nam je bio glavni fokus i vremenom smo izgradili sopstvene metode i sistem. Mislimo da je jedna od najboljih stvari koje činimo za naše klijente, ulaganje u znanje i sposobnosti naših advokata, tako da oni dalje mogu da pomognu razvoj i poslovanje klijenata.

Koučing se ušunjao u naše živote pre desetak godina i polako je postao sastavni deo celog sistema. Koučing metod je bio i osnov za nastanak brojnih internih projekata – KNdidates – program obuke pripravnika, Akademija – sveobuhvatni 5-dnevni programi i za pravnike i za tim za podršku, Star Track – talent program za advokate na putu ka promocijama, Leading Edge – razvojni program za partnere. I naravno tu je naš interni koučing program sa oko 300 sati individualnih sesija godišnje.

Drago nam je da ovom prilikom možemo sa vama da podelimo iskustva o usponima i padovima, problemima i uspesima naše koučing priče i kako je koučing zaista postao deo naše kulture i svakodnevne komunikacije.