O konferenciji - Hands on

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
imgbanner

Koučing konferencija pod nazivom “Hands on” je treća regionalna koučing konferencija koja je pokrenuta od strane kompanija Erickson Coaching International i Atria Group. Ona će biti održana 21. marta u “Falkensteiner Hotel”, sa ciljem da okupi preko 150 koučeva iz različitih delatnosti.

Konferencija “Hands on” predstavlja jedinstvenu priliku da učesnici saznaju više o različitim koučing metodologijama, njihovim razlikama i sličnostima, kao i  zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa više od dve decenije kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj.

Cilj konferencije “Hands on” je da na jednom mestu okupi najuticajnije ljude iz sveta koučinga, menadžmenta, HR-a i biznisa koji žele da rade na svom profesionalnom i ličnom razvoju i koji će međusobno podeliti svoja dosadašnja iskustva u koučingu. Kroz interaktivne radionice i inspirativne govore svetski priznatih stručnjaka, učesnici će na konferenciji “Hands on” imati priliku da iz prve ruke iskuse različite koučing metodologije i odrede koji tip koučinga im najviše odgovara. Na kraju dana, svaki učesnik će pronađi svoje mesto u koučing svetu.

Specijalna gošća konferencije je gospođa Marilyn Atkinson, jedna od najpoznatijih biznis koučeva u svetu, autor metodologije koučinga usmerenog ka rešenju i predsednica Erickson International-a. Zajedno sa gospođom Etkinson, imaćete priliku da upoznate međunarodne koučing profesionalce i ljude koji primenjuju koučing kako bi svoje poslovanje podigli na viši nivo izuzetnosti.

Odvojite 21. mart za konferenciju koja je prepoznata u koučing svetu, kako među dugogodišnjim koučevima, tako i među ljudima koja tek zaranjaju u koučing svet. Hands on!