O konferenciji

Koučing konferencija „Applied“

Koučing konferencija pod nazivom “Applied” je četvrta regionalna koučing konferencija koja je pokrenuta od strane kompanija Erickson Coaching International i Atria Group. Konferencija će biti održana 21. marta u Beogradu, sa ciljem da okupi preko 150 koučeva i HR stručnjaka.

Ova konferencija predstavlja jedinstvenu priliku da učesnici saznaju više o različitim koučing metodologijama, predviđenim trendovima u koučing svetu, kao i njihovoj primeni u razvojnim projektima u kompanijama kao što su GlaxoSmithKline, Vip mobile, Pharmanova i druge.

Cilj konferencije “Applied” je da učesnicima približi koučing kroz prikazivanje različitih razvojnih projekata kompanija. Jedna stvar je pričati o koučingu, a drugo je videti ga na delu, kao metodologiju koja daje rezultate. Želimo da kroz predstavljanje projekata kompanija iz različitih delatnosti, kao i nekoliko ključnih govornika, podstaknemo učesnike konferencije na kreiranje konkretnih strategija za implementaciju koučinga u njihovim kompanijama.

Specijalna gošća konferencije je gospođa Marilyn Atkinson, jedna od najpoznatijih biznis koučeva u svetu, autor metodologije koučinga usmerenog ka rešenju i predsednica Erickson Coaching International-a. Zajedno sa gospođom Atkinson, imaćete priliku da upoznate međunarodne koučing profesionalce i ljude koji primenjuju koučing kako bi svoje poslovanje podigli na viši nivo izuzetnosti.

Pored učešća na konferenciji kao delegat, pozivamo vas da vi budete jedan od predavača na konferenciji. Imate jedinstvenu priliku da predstavite razvojni projekat vaše kompanije ispred više od 150 HR stručnjaka. Ako mislite da je razvojni projekat koji je implementiran u vašoj kompaniji postigao rezultate, imao elemente koučinga i želite da ga predstavite ostalim kompanijama regiona, možete da se registrujete sa svojim projektom na sledećem linku: Prijavni formular za projekte.

Odvojite 21. mart za konferenciju koja je prepoznata u koučing svetu, kako među dugogodišnjim koučevima, tako i među ljudima koja tek zaranjaju u koučing svet.

#CC2015,#CC2016 & #CC2017