#CC2017 - Hands On - Hands on

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[#CC2017 – Hands On]

newsfeatured
09
дец 2016

#CC2017 – Hands On

Koučing konferencija pod nazivom “Hands on” je treća po redu regionalna koučing konferencija koju organizuju zajedno kompanije Erickson Coaching International i Atria Group. Ona će biti održana 21. marta u “Falkensteiner Hotel”, sa ciljem da okupi preko 150 koučeva iz različitih delatnosti.

Konferencija “Hands on” predstavlja jedinstvenu priliku da učesnici saznaju više o različitim koučing metodologijama, njihovim razlikama i sličnostima, kao i zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa više od dve decenije kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj.

Na jednom mestu okupiće se preko 150 koučeva, internacionalnih koučing trenera, HR menadžera i stručnjaka iz biznisa koji konstantno rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju. Cilj konferencije “Hands on” je da okupi najuticajnije ljude iz sveta koučinga, menadžmenta i HR-a koji će međusobno deliti svoja mišljenja i iskustva kako bi stekli uvid u različite mogućnosti primene koučinga.

Kroz interaktivne radionice i inspirativne govore svetski priznatih stručnjaka, učesnici će na konferenciji “Hands on” imati priliku da iz prve ruke iskuse različite koučing metodologije i odrede koji tip koučinga im najviše odgovara. Na kraju dana, svaki učesnik će pronađi svoje mesto u koučing svetu.

Na konferenciji će učestvovati internacionalni i domaći predavači, lideri u oblasti biznisa, kao i profesionalni koučevi i drugi stručnjaci. Specijalna gošća konferencije je gospođa Marilyn Atkinson, jedna od najpoznatijih biznis koučeva u svetu, autor metodologije koučinga usmerenog ka rešenju i predsednica Erickson International-a. Zajedno sa gospođom Etkinson, imaćete priliku da upoznate međunarodne koučing profesionalce i ljude koji primenjuju koučing kako bi svoje poslovanje podigli na viši nivo izuzetnosti.

Odvojite 21. mart za konferenciju koja je prepoznata u koučing svetu, kako meću dugogodišnjim koučevima, tako i među ljudima koja tek zaranjaju u koučing svet. Hands on!

Tags: